Amazon pořádá tematické prohlídky českého distribučního centra

Amazon rozšiřuje program prohlídek českého distribučního centra pro veřejnost a nově pořádá tematické prohlídky, jejichž cílem je zatraktivnit návštěvu svého centra v Dobrovízi.

Prohlídky pro veřejnost probíhají v distribučním centru již několik let, od letošního roku se jejich početzvýšil na dvě denně, pět dnů v týdnu. Kromě klasických komentovaných prohlídek, nabízí Amazon také několik tematických prohlídek. Děti ze základní školy Středokluky se tak například seznámily v rámci Dne dětské knihy se se spisovatelem Reném Nekudou a jeho knihou Příběhostroj. V rámci Světového dne zdraví mohli návštěvníci centra zkonzultovat svůj zdravotní stav s nutriční terapeutkou.

Zajímavým zpestřením pro zaměstnance Amazonu byla návštěva superhrdinů v kostýmu Spider-Mana nebo Catwoman. V rámci této prohlídky měli příležitost se se superhrdiny vyfotit a pobavit se s nimi o tom, jak superhrdinské kostýmy vznikají a co jejich výroba obnáší. Zaměstnanci naopak superhrdinům poskytli odpovědi na otázky týkající se práce v Amazonu.

Veřejné prohlídky distribučního centra Amazon jsou velmi oblíbené. Během šedesáti minut mají návštěvníci možnost podívat se, jak zaměstnanci Amazonu s pomocí inovativních technologií připravují, balí a odesílají menší zboží, jako například knížky, elektroniku a spotřební zboží. Na prohlídku se může zaregistrovat kdokoliv ve věku od šesti let. Kapacita každé prohlídky je maximálně 30 osob.

Zájemci se mohou na prohlídku distribučního centra Amazonu v Dobrovízi přihlásit zdarma na www.amazon.de/prohlidky.
Partnerem prohlídek je portál Kudyznudy.cz.