Degustujeme s Global Wines & Spirits!

Na začátku jara se naším klientem stala jednička na trhu v oblasti prodeje vína a dalších destilátů – Global Wines & Spirits. Vedle nákupu kvalitního alkoholu pořádá společnost také spoustu zajímavých akcí. V březnu to byl Festival rakouských vín, v dubnu pozvali degustovat obchodní partnery do karlínské prodejny, květen pak patřil stylovému likéru Tatra Tea. Ani u jedné z událostí jsme nemohli chybět – navíc to byla ideální příležitost, jak představit společnost novinářům i influencerům.

Pozdrav z Rakouska

Poslední březnový čtvrtek se nesl ve znamení kvalitního vína od našich rakouských sousedů. 28. března 2019 proběhla exkluzivní degustace rakouských odrůd v Clarion Congress Hotel Prague ve Vysočanech. Na místo se sjeli ti nejpovolanější – rakouská špička vinařů, která zde k ochutnání nabídla až 80 druhů vín od 14 výrobců z regionů jako Wachau, Kremstal, Neusiedlersee a dalších. Široká veřejnost i novináři tak měli možnost ochutnat to nejlepší z rakouských vinic od řízných veltlínů, kyselejších ryzlinků až po plnější frankovky.

 

Den otevřených dveří v Karlínské prodejně GWS

V dubnu své brány otevřela karlínská pobočka u příležitosti představení širokého sortimentu produktů svým dodavatelům a partnerům. Na akci přijal pozvání také influencer Tom Vobořil alias Kucharuv_zivot, známý kuchař a majitel restaurace Podolka. Degustaci si nenechal ujít ani Renato Solerno – moderátor populárního pořadu Na hadry na Stream.cz a zároveň účastník reality show Zlatá mládež. Oba návštěvníci si akci užili, o čemž se můžete přesvědčit na jejich sociálních sítích, kam nasdíleli, jak degustace probíhala.

 

Tradice s Tatra Tea

Tatranský čaj známe jakožto tradiční pití slovenských bačů a životabudič správných horalů. Zároveň je to ale stylová designovka se širokou škálou příchutí. Ty všechny jsme měli možnost ochutnat na exkluzivní degustaci spojené s představením celé značky a konceptu oblíbeného likéru. Naše pozvání přijal také influencer Oliver Pape, jeden z finalistů populárního kuchařského klání MasterChef.