Zahájili jsme spolupráci s Coca-Cola

Systém Coca-Cola si pro spolupráci na zajišťování komplexních komunikačních služeb v Česku a na Slovensku vybral agenturu FleishmanHillard. Komunikaci v České republice bude zajišťovat přímo tým české pobočky FleishmanHillard, na Slovensku bude strategickým partnerem agentura Seesame.

Hledali jsme nejen velkou agenturu, co se týče rozsahu integrovaných služeb, ale i témat. Jsme nejen jedním z největších světových producentů nápojů společnosti Coca-Cola, které vyrábíme, prodáváme a distribuujeme, jsme ale také partnery dalších společností, jako jsou Gruppo Campari, Edrington nebo Monster. Pochopení aktuálních výzev spojených s pandemií a zároveň dlouhodobých otázek souvisejících s udržitelností, inovacemi a postavením našich značek na lokálních trzích pro nás bylo zcela klíčové,“ komentuje výběr komunikační agentury Patricie Šedivá, Public Affairs & External Communication Manager pro Česko a Slovensko ve společnosti Coca-Cola HBC.

Zapojíme se do projektů pro celou škálu značek, od tradičních brandů, jako jsou Coca-Cola, Fanta, Sprite, Cappy či Kinley, až po značky, které přibyly do portfolia v posledních letech, jako jsou Costa Coffe či Natura, značka přírodní vody pramenící v srdci Broumovska.

Společnost The Coca Cola Company je největším výrobcem nealkoholických nápojů na světe. S našimi značkovými nápoji se můžete setkat ve více než 200 zemích světa. Jsme globální společností, nicméně vnímáme lokálních potřeby a odlišnosti, a to jednak z pohledu byznysu, ale i udržitelnosti a podpory komunity. Jsme rádi, že nyní společně s naším botlerem Coca-Cola HBC máme v České i Slovenské republice profesionální partnery, kterým jsou tyto hodnoty blízké a pomohou nám je naplňovat,“ říká Veronika Němcová, ředitelka vnějších vztahů, komunikace a udržitelnosti ve společnosti Coca-Cola ČR a SR.

Pro systém Coca-Cola budeme zajišťovat hned několik typů služeb, od tradičních vztahů s novináři až po kreativní produkci. „Komplexní služby, od media relations přes influencery, CSR, interní komunikaci, public affairs až po kreativu, jsou přesně tím, co klientům chceme poskytovat. Věříme, že právě díky propojení kompetencí napříč různými týmy vznikají disruptivní myšlenky, které zásadně ovlivňují byznys našich klientů,“ uvádí Roman Pavlík, výkonný ředitel agentury FleishmanHillard.

Systém Coca-Cola je tvořen společnostmi The Coca-Cola Company a Coca-Cola Hellenic Bottling Company, která v Česku provozuje výrobní závody v Praze-Kyjích, Teplicích nad Metují a řadu obchodních a distribučních center v Česku i na Slovensku.