Albert opět pomohl s Bertíky

Obchody Albert vrátily do prodejen oblíbenou charitativní kampaň Bertíci. Ke komunikaci společensky odpovědné kampaně jsme využili regionální média a oslovili lifestylové blogerky.

V kampani „Bertík pomáhá“ hlasovali zákazníci obchodů Albert o nejlepších projektech, které pomáhají dětem ze sociálně znevýhodněného prostředí. Dvoutýdenní kampaň fungovala na jednoduchém principu – zákazník za 200 korun nákupu obdržel malý žetonek – Bertík.

Ten následně vhodil do jednoho z boxů u pokladen, čímž podpořil jeden ze dvou projektů. Zákazníci rozhodli například o tom, jestli děti v jejich městě budou navštěvovat kurzy vaření nebo v létě vyjedou na dětský tábor.

Spolupráce s regionálními deníky i blogery

Komunikaci kampaně jsme mimo jiné zacílili na lokální média. Regionální redakce různorodých zpravodajů i lokálních novin tak informovaly o konkrétních projektech, které se přímo týkají jejich regionu.

Ke spolupráci jsme oslovili také lifestylové blogerky. Těm se kampaň pro dobrou věc zalíbila, a proto na svých stránkách vyzvaly své příznivce k hlasování o projektech.

Ke svým postům navíc připojily originální recepty i způsoby servírování, které nás inspirovaly.

 

FH web albert bertici