Zdolali jsme hřebeny Krkonoš, projeli moravské vinohrady na kole a na pár hodin se z nás stali šéfkuchaři

Ve FleishmanHillard jsme skvělá parta a rádi spolu trávíme čas i mimo kancelář. Jedním z pravidelných výjezdů v rámci FleishmanHillard je každoroční offsite teambuilding, který má vždycky určité téma, od kterého se odvíjí jak lokalita, tak program.

FH Master Chef. Název nové kuchařské show? Možná v budoucnu. Náš zatím poslední teambuilding na nádherném Statku Benice nedaleko Benešova se nesl v duchu vaření, grilování a ochutnávání. Čtyři týmy obdržely spoustu surovin a stejné menu, se kterým se musely popasovat. Všichni se k úkolu postavili zodpovědně a velmi kreativně. Grilovalo se, občas dohadovalo, ale především ochutnávalo. Porota po dlouhé diskuzi na konci večera vyhodnotila nejlepší tým šéfkuchařů, jejichž výtvory jim chutnaly nejvíce. Skvělý den jsme zakončili oslavou 25 let FleishmanHillard v Praze a krásným dortem.

Kdo by nemiloval jižní Moravu? Výjezd v roce 2022 s sebou nesl balík sluníčka, sportu a především dobrého vína. V rámci teambuildingu jsme totiž vyjeli do nádherné lokality moravských vinohradů. Cesta do finální destinace ale nebyla jen tak. Do krásného ubytování mezi vinicemi jsme se museli dostat sami na kole. Ne všichni z týmu jsou zdatní cyklisté, ale do cíle jsme dojeli a odnesla to jen jedna prasklá duše. Zbytek programu se nesl v duchu prohlídek sklípků, procházek a výhledů po vinicích a degustace vína.

Říká vám něco tragický příběh lyžařů Hanče a Vrbaty? Tak přesně po jejich stopách jsme se vydali na podzim roku 2021, a to v rámci dvoudenní krkonošské expedice na Benecku. Ubytovaní jsme byli v malebné Hančově boudě. Nabitý program jsme zakončili výstupem k prameni Labe, který byl náročný kvůli počasí, ale hlavně kvůli předešlému večeru. Naštěstí se nikdo v mlze neztratil.

Teambuildingy jednou za rok nám ale rozhodně nestačí! Rádi se setkáváme i během roku jen tak po práci při nejrůznějších aktivitách. Ať už jsou to FH večírky, posezení s kolegy či sportovní odpoledne. Využíváme tělocvičen přímo v budově a o obědových pauzách pravidelně cvičíme jógu či pilates. V letních měsících pořádáme FH beachvolejbalová odpoledne, která se často protáhnou do dlouhých letních večerů, v zimě se setkáváme spíše u skleničky a něčeho dobrého v příjemných podnicích.

Jsme velmi rádi, že s klidem můžeme říct, že ve FleishmanHillard pracuje kolektiv, který spolu rád tráví čas jak v kanceláři, tak mimo ni.

Tak co, přidáš se na další super akci?