Novinky Lenova jsme představili v Muzeu smyslů

Neobyčejné notebooky si zaslouží také neobyčejné prostory. Novinářům jsme nasadili sluchátka a provedli je po Muzeu smyslů. Ovšem místo popisování atrakcí si novináři poslechli, jaké nové technologické vychytávky od Lenova nabízejí.

Audio průvodce začínal slovy: „Vítejte v Muzeu smyslů! Dnes vám představíme řadu nových produktů společnosti Lenovo. Během prohlídky možná vaše oči neuvidí vše, soustřeďte se proto i na ostatní smysly. Vnímejte různé vůně, zvuky, objekty a nechte se jimi pohltit.“ Novináři si prohlédli notebook L340 gaming v zrcadlovém bludišti, Ideacentre v pokoji na ruby, Thinkpady na loži s tisíci hřebíky nebo v džungli. Největší pozornost si získal široký monitor Lenovo Legion Y44w s poměrem stran 32:10, který je jako dělaný pro herní nadšence.

S Lenovem jsme atrakce v muzeu obrandovali. Novináři se tak prošli po provaze visícím nad městem plným mrakodrapů, kde byla i budova s logem Lenova nebo si vyšli imaginární schody, kde na každém schůdku bylo logo Thinkpadu, Yogy nebo Legionu.

Už jste někdy jedli v konírně? Nebojte se, novinářům jsme nedali chroustat suché seno. Na rautu si v místnosti vymalované do podoby stáje žurnalisti pochutnali na slaných dobrotách i minidortících.

V každém z nás zbyla malá dětská dušička, která si ráda hraje. Tisková konference tak sklidila úspěch. Na akci dorazilo úctyhodných 31 novinářů a novinky Lenova se objevily v 87 článcích.