Startujeme Offrecord.cz, první český web o PR

Po dlouhých přípravách konečně vypouštíme do světa vlastní obsahový web Offrecord.cz. Praktické rady, analýzy a trendy z PR, public affairs i digitálního marketingu tak konečně najdete na jednom místě.

Už delší dobu jsme přemýšleli, jak se s dalšími lidmi z oboru podělit o naše zkušenosti a jak sdílet inovace a inspiraci z celého světa. Začal tak vznikat obsah stránek Offrecord.cz, který připravujeme právě pro profesionály z oblasti komerční komunikace, digitálního marketingu i public affairs.

Celkově se nebudeme věnovat klasickému mediálnímu zpravodajství, ale zaměříme se hlavně na analýzu trendů a rady z každodenní praxe. Kromě lokálních článků jistě zaujmou i reporty z dalších zemí, ve kterých má FleishmanHillard své pobočky.

Offrecord

Offrecord můžete sledovat i na tabletu nebo chytrém telefonu

Web Offrecord.cz je první ukázkou platformy FH Content Hub, kterou v oblasti obsahového marketingu nabízíme našim klientům. Její součástí je vytvoření obsahové strategie značky nebo firmy, technické řešení, tvorba obsahu na klíč i zajištění komplexní online podpory obsahového webu.