Philips AVENT představil kojenecké lahve navržené rodiči

avent web

Společnost Philips zapojila do nové kampaně značky AVENT rodiče i příbuzné malých miminek. Jejich návrhy umožnily vzniknout originální řadě kojeneckých lahví, které jsou vytvořené speciálně pro malé talenty. Od března probíhalo hlasování o nové podobě kojeneckých lahví, 6 vítězných návrhů bylo představeno na konci dubna. Vznikla tak originální limitovaná kolekce, která doplní široký sortiment řady AVENT.

Kampaň v první fázi podpořila tradiční i online média, širokou podporu získala anketa také na sociálních sítích a od lifestylových bloggerek. My jsme se za FleishmanHillard postarali kromě komunikace s médii i o bonusové online aktivity. Zatímco tak na webových stránkách probíhalo oficiální hlasování, na facebookových profilech a Instagramu se vedla živá diskuse. Blogerky navíc uveřejnily množství skvělých postů, z nichž si vybrané můžete prohlédnout níže.

13062895_1134222499950624_5902049634061267318_o (1)

Vítězná řada lahviček se nám líbí

Na jednom jsme se ale shodli všichni. Malí doktoři a princezny jsou nejroztomilejší a často i nejspokojenější právě s lahvičkou plnou jejich oblíbeného pití. Zatímco miminka blogerek se do testování lahví pustila již v dubnu, na první fotky lahviček v dalších dětských ručkách si budeme muset ještě chvíli počkat. Jejich prodej odstartuje na konci května.

 

Obrázek1

Bloggerky okomentovaly lahvičky na sociálních sítích

 

Obrázek2

Komentář bloggerky Veru Harnol

 

Obrázek6

Komentář bloggerky Mámou stylově