Nové businessové notebooky ThinkPad aneb Jak vypadá dokonalá kombinace krásy a výkonu

Pro našeho klienta Lenovo jsme uspořádali v únoru tiskovou konferenci, na které jsme novinářům představili nové modely legendárních notebooků ThinkPad, které se mohou pochlubit špičkovým výkonem a maximální spolehlivostí.

 

Pro krátké prezentaci mohli novináři spolehlivost otestovat, protože tyto businessové notebooky jsou známé svou vysokou odolností, která se prověřuje v extrémních podmínkách.  Zástupce společnosti Lenovo, Michal Piklus, který provázel novináře během prezentace, si na prémiový ThinkPad X1 Carbon 6. generace dokonce celou svou vahou stoupnul.  ThinkPad X1 Carbon to spolehlivě vydržel. Na ThinkPad můžete také vylít až půl litru tekutiny a nic se mu nestane. A pokud by někdo na tiskové konferenci zatoužil být výkonný jako ThinkPad, dostal od nás dárek, který mu k takovému výkonu pomohl.

 

Akce se konala v prostorách zimní zahrady hotelu The Grand Mark, kde jsme měli kromě výhledu na krásné produkty i téměř jarní výhled do zahrady s překrásným párem pávů. Vysoká účast na tiskové konferenci značila, že ThinkPad se řadí mezi značku, která má mezi novináři dobré renomé.