Okouzlila nás Srí Lanka

Srí Lanka je ostrov překypující neotřelou přírodou, bohatou historií i gastronomickými zážitky. Destinaci jsme proto v rámci propagační kampaně představili českým cestovním agenturám i novinářům.

Na pátečním setkání v Park Inn hotelu v centru Prahy se díky nám setkali zástupci cestovních kanceláří, představitelé Sri Lanka Tourism Promotion Bureau a čeští novináři.

Akcí se nám podařilo propojit obě země v oblasti cestovního ruchu a zároveň poukázat na všechny možnosti, které Srí Lanka jako dovolenková oblast nabízí. Konferenci jsme tak pojali v relaxačním a mírně exotickém duchu.

Po zahajovací ceremonii se zapalováním tradiční srílanské olejové lampy mohli návštěvníci degustovat vybrané speciality nebo tradiční cejlonský čaj.

Mezinárodní prostředí nás vtáhlo do děje

Do prázdninové atmosféry nádherné destinace účastníky vtáhly také hostesky oděné do tradičního oděvu sárí. Následná prezentace ostrova pak účastníky vzala na cestu napříč nevyčerpatelným bohatstvím chutí, vůní a kultury.

Mezinárodnost akce podpořilo také množství zahraničních návštěvníků. Setkat jste se mohli kromě češtiny a angličtiny také s polštinou nebo exotickou sinhálštinou.

B2B jednání a networking v cizím jazyce ale pro většinu účastníků nepředstavoval žádný problém.

20160921-fh-sri-lanka-2

20160921-fh-sri-lanka