Plus pro Vás od Nestlé je výživovým partnerem RunTour

2655-do-textu

Od dubna zajišťujeme zastoupení našeho klienta Plus pro Vás od Nestlé na sportovní akci RunTour. Tento rok si lifestylový program Plus pro Vás pro návštěvníky připravil edukační program i atraktivní soutěže.

Mimo již tradičního sportovního vyžití láká RunTour návštěvníky množstvím doprovodných aktivit. Jednou z nich je možnost zdarma si vyzkoušet přístroj, který měří index tělesné hmotnost – BMI. Na místě je také k dispozici speciálně proškolený tým Plus pro Vás od Nestlé, který nabízí informace ze světa zdravého životního stylu i současných stravovacích trendů. Program Plus pro Vás od Nestlé je výživovým partnerem akce již podruhé a jeho aktivity se v rámci celorepublikového běžeckého seriálu těší zvýšenému zájmu.

Liberec

Runtour 2015

Známá akce Česká pojišťovna RunTour se koná každým rokem od dubna až do listopadu. Tento rok začala v Českých Budějovicích a pokračuje v dalších 9 městech České republiky. Praha bude závod hostit 1. října a konec běžeckého seriálu připadne na 19. listopadu do Pardubic. Vedle sportovních nadšenců se letošních závodů mohou zúčastnit také zrakově postižení. Umožní jim to vyškolený vodič, který bude na místě k dispozici.