Víme, co trápí českou rodinu!

infografika přejídání

Pro Nadaci Kooperativy jsme uspořádali tiskovou konferenci, na které byla zveřejněna pilotní část rozsáhlého výzkumu „Česká rodina žije“. Čeho se obávají české domácnosti? Kde má náš rodinný život nedostatky a jak jim můžeme předcházet? Odpovědi na tyto otázky byly zodpovězeny na tiskovém setkání, kterého se zúčastnila také socioložka Jiřina Šiklová.

IMG_0760m

Nadace Kooperativy hledá fakta tam, kde často vítězí dojmy. Hloubková analýza života českých domácností přináší nové pohledy, vyvrací stereotypy a stimuluje diskuzi o tématech, která trápí nás všechny. Jaká je životospráva českých rodin? Jak tráví svůj volný čas? A proč už není zvykem sdílet tyto chvíle společně? Na to všechno odpovídá úvodní průzkum, jehož závěry na tiskové konferenci interpretoval generální ředitel Kooperativy Martin Diviš společně s přední českou socioložkou Jiřinou Šiklovou.IMG_0751

Novináři se mohli těšit nejenom na exkluzivní výstupy projektu, ale také na prohlídku uměleckých děl v rámci Galerie Kooperativy, nebo stylový vegetariánský raut. Akce se navíc zúčastnila i jedna z domácností, která na výzkumu spolupracuje – rodina Pichlíkových z Kladna.

Děti a sport (2)

Ve FleishmanHillard se rádi řadíme mezi ty, které nezajímá pouze jak, ale také proč. Spolupráce s Nadací Kooperativy je tak skvělá příležitost jak pomoci dobré věci a zároveň se dozvědět něco nového. Další informace o životě českých rodin s Vámi budeme rádi sdílet v průběhu příštích měsíců.