S klientem Lenovo jsme v Eden Aréně představili všestranná herní zařízení

Jaký je současný hráč, co požaduje a jak je to s webkamerou u notebooků? Tyto i další dotazy zodpověděli zástupci společnosti Lenovo na tiskové konferenci pořádané poslední červencový den v Eden Aréně v pražských Vršovicích.

Společně s klientem Lenovo jsme v polovině prázdnin představili čtveřici produktů, které nabízejí to, co dnešní hráči vyžadují nejvíce – všestrannost. I ti nejvášnivější potřebují občas počítač, který zvládne něco jiného než hry s náročnou grafikou. A právě tímto směrem se Lenovo vydalo.

 

Přítomní čeští a slovenští novináři měli možnost si prohlédnout zcela novou sérii Legion, která upustila od extravagantnosti a zvolila střídmější design. Kromě vzhledu se významné změny týkaly i výkonu a chlazení, což si mohli novináři vyzkoušet přímo na místě prostřednictvím závodu s profesionálním jezdcem Vritual GP Michalem Blažkem. Soupeřili poté i proti sobě a vítězové si odnesli příslušenství k notebookům a počítačům Lenovo Legion.

Vedle testování se zodpověděla i řada dotazů směřovaných na zástupce Lenovo. Popravdě, jak často využíváte webkameru ve vašem notebooku? Často to asi nebude, že? Podle interních výzkumů Lenova ji ale zákazníci stále vyžadují.

Prostory stadionu i slunné počasí pak vybízely k venkovní prohlídce a nejen to. Na hosty čekalo překvapení v podobě vystoupení roztleskávaček Chilli Cheerleaders a vzducholoď.