Braun šetří ženám čas s novými beauty produkty

Pro značku Braun pokračujeme v úspěšné komunikaci kosmetických produktů na českém trhu. Po tiskové konferenci, na níž jsme představili holicí strojky pro muže, jsme nyní uspořádali další event. Tentokrát věnovaný beauty produktům pro dámy.


Tiskovou konferenci, na níž jsme novináře seznámili s novými epilátory a čisticími kartáčky z portfolia značky Braun, jsme pojali jako neformální relaxační setkání.

Novináři si zde kromě zajímavých informací o nových produktech mohli vychutnat i lahodný welcome drink či uvolnit tělo pod rukama zkušených profesionálek z asijského body care studia Mystic Temple a dopřát si tak relaxační masáž v dnešním uspěchaném světě.


Akce se uskutečnila v moderních prostorách Art & Event Gallery Černá labuť s krásným výhledem na centrum Prahy. Konferencí provázela známá moderátorka TV Nova Petra Svoboda.

Ta se kromě moderace podělila o to, jak pečuje sama o sebe, kolik na sebe má času a také o pozitivní zkušenosti s produkty značky Braun.

Všichni účastníci měli možnost osobně vyzkoušet nové přístroje doslova na vlastní kůži. Povedená akce byla hojně navštívena jak účastníky z řad novinářů, tak i blogerkami, které o ní hned daly vědět na sociálních sítích.