Rozeběhněte se na RunTour s Plus pro Vás

Plus pro Vás od Nestlé se i letos stalo nutričním partnerem běžeckého seriálu RunTour, kterého se minulý rok účastnilo přes 14 tisíc běžců.

RunTour je již klasický běžecký seriál osmi běžeckých závodů. A my u ní samozřejmě nesmíme chybět. I tuto jarní a letní sezónu tak pomáháme Plus pro Vás od Nestlé, aby na osmi místech v České republice běžcům a dalším příznivcům vyváženého životního stylu zpříjemnilo závody.

Společně jsme pro ně přichystali stánek s množstvím aktivit pro všechny. Děti se zabaví malováním a seznámí se se zdravými potravinami, maminky a tatínci si mohou zasoutěžit o balíček se sportovními potřebami od Nestlé.

Běžecký den pak mohou všichni završit fotkou u fotostěny, přičemž fotky v zeleninovém klobouku nebo ovocné čelence poté budou k nalezení na facebookové stránce Plus pro Vás.

Na akcích se návštěvníci seznámí s webovými stránkami Plus pro Vás, kde se dočtou spoustu rad týkajících se vyvážené výživy a pohybu. Stejně jako loni si pak všichni návštěvníci mohou pomocí speciálního měřiče změřit své BMI a zjistit, jak jsou na tom se svou tělesnou hmotností.

Cílem partnerství RunTour s Plus pro Vás od Nestlé je poukázat na důležitost pohybu, který je spolu s jídelníčkem základem vyváženého životního stylu.