Odpoledne v barvách dýhy: Sapeli představilo trendy na rok 2017  

Sapeli na neformálním setkání se zástupci médií odhalilo své plány na rok 2017. V prostorách Tančící kuchyně v Praze se přítomní seznámili s novými produkty a produktovými řadami Sapeli.

Setkání odstartovalo oficiální prezentací, jež se zaměřila na rozšířenou škálu barevných odstínů dýhy  či dalších novinek v sortimentu Sapeli. Pozornost upoutaly i nové celoskleněné dveře SAPGLASS s inovativním LED osvícením.

Přítomným novinářům byla též představena studentská soutěž z dílny Sapeli s názvem Dveře roku 2042, ve které účastnící předkládají svoje představy o tom, jak budou dveře vypadat za 25 let.

Vrcholem odpoledne se stal workshop pod vedením Stáni Mutlové z Punkrockcak, při kterém si hosté mohli vyzkoušet tematické zdobení cupcakes na motivy dřeva a dýhy. Domů si pak odnesli krom svých výtvorů i vybrané recepty.

Paralelně se zdobením cupcakes probíhala slepá řízená degustace vody pod vedením vodního sommeliéra, která též sklidila velký úspěch.

Po příjemně stráveném odpoledni si všichni přítomní odnesli press pack, ale především po dlouhé době využili možnost setkat se a nezávazně prodiskutovat trendy v oboru.