Lenovo uvedlo Legion: herní notebooky pro náročné

Prostory designového hotelu Moods v centru Prahy minulý týden hostily tiskovou konferenci při příležitosti představení nových herních notebooků řady Lenovo Legion.

Zástupci společnosti Lenovo představili horké novinky ambasadorům, členům Lenovo týmu a předním českým novinářům zabývající se spotřební technikou.

O prezentaci nových produktů se postaral Pavel Janich, produktový manažer Lenovo pro segment osobních počítačů, který vyzdvihl především jejich unikátní vlastnosti jako bezkonkurenční výkon, zvukovou kvalitu nebo neotřelý černo-červený design.

Prezentaci doplnil také Ondřej Bradáč, Digital Media Manager Lenovo, který novináře informoval o probíhající i plánované spolupráci společnosti Lenovo s komunitou hráčů.

Ti si mimo jiné vyzkoušeli, že nové laptopy zvládají i ty nejnáročnější hry či jak dokáže kvalitní herní příslušenství pozvednout herní zážitek.

Úspěch sklidila také soutěž, ve které hrál hlavní roli simulátor automobilových závodů.

Žádný účastník však neodešel s prázdnou. Součástí press packu byla krom jiného i retro herní konzole, která v přítomných vyvolala vzpomínky na počátky herního průmyslu a dospívání v 90. letech.