Braun představil novou řadu stylingových produktů pro muže

Pro přední značku holicích strojků Braun jsme na začátku března uspořádali stylovou tiskovou konferenci představující nové produkty Braun Styling.

Na akci, která se konala v tanečním studiu holešovického Vnitroblocku, dorazil kromě novinářů také model a finalista soutěže Muž roku Miroslav Dubovický. K příjemné atmosféře celé akce přispěl také známý moderátor a zpěvák Honza Musil.

Spolu se zástupci společnosti Braun uvedli na český trh novinky letošního roku v péči o mužský vzhled. Braun totiž nově obohatil své portfolio o první kompletní řadu stylingových produktů.

Tvar a podoba vousů je věc, na které si nechávám opravdu záležet. Osobně preferuji strniště a právě zastřihovače Braun mi umožňují vytvořit vzhled přesně podle mých představ,“ podělil se o své zkušenosti Miroslav Dubovický. Pro novináře jsme na závěr setkání připravili i taneční vystoupení, ve kterém skupina Sector Dancers představila nové styly tanců a téměř roztancovala přítomné.

Výstupy o úspěšné akci na sebe nenechaly dlouho čekat. Čtenáři se tak o ní mohli dozvědět například z webu zaměřeného na pány Jenpromuže.cz. Recenzi na nový zastřihovač Braun publikoval také známý model Milan Polák na Instagramu.