Technistone prezentoval své produkty na Floridě

Český výrobce tvrzeného kamene Technistone se na začátku ledna zúčastnil prestižního veletrhu KBIS v americkém Orlandu.

Přestože to byla pro Technistone první zkušenost s floridským veletrhem, luxusní tvrzený kámen dokázal návštěvníky zaujmout.

Ve svém stánku společnost prezentovala nejen tvrzený kámen jako takový, ale i novinky pro letošní rok, které budou na trhu nejen v USA, ale také v Čechách.

Technistone

Jedním z hlavních témat prezentace společnosti bylo uvedení pěti nových odstínů kolekce Noble ve věrném mramorovém vzhledu s typickým žilkováním. Materiál s touto ojedinělou strukturou je vhodný k použití na kuchyňské desky nebo obklady.

V souvislosti s účastí na veletrhu KBIS jsme směrem k českým médiím komunikovali informaci o expanzi našeho klienta právě na americký trh, kde vidí velký obchodní potenciál a zřizuje vlastní pobočku. Zpráva proběhla vybranými deníky včetně MF Dnes nebo E15.

Technistone exportuje i na jiné trhy, mezi nejznámější zahraniční projekty, ve kterých byl použit tvrzený kámen královéhradecké společnosti, patří například Lusail Iconic Stadium v Kataru, letiště Changi v Singapuru, londýnské letiště Heathrow nebo například Hotel Kempinski v Bombaji.