Nerozbitné Moto by Lenovo

motorola lenovo tk (4)

V polovině dubna jsme v České republice poprvé představili novou řadu telefonů Moto od společnosti Lenovo. Tisková konference s názvem #hellomoto se uskutečnila 19. dubna v La Loca Music Baru v centru Prahy. Novináři i Lenovo tým podrobili přístroje těžké zkoušce, střepy jsme ale sbírat nemuseli.

moto by lenovo

Michal Lojek a Aneta Fialová testují telefony

O představení telefonů příchozím novinářům, ambasadorům a členům Lenovo týmu se postarali Michal Lojek, produktový manažer Lenovo pro segment smartphonů, a Aneta Fialová, marketingová manažerka Lenovo. Ti během prezentace vyzdvihli celou řadu unikátních vlastností telefonů, jako je například nerozbitný displej či zvýšená odolnost proti vodě. Nechyběly ani názorné ukázky. O odolnosti displeje modelu Moto X Force jsme se všichni přesvědčili ve chvíli, když moderující nechali telefon několikrát tvrdě dopadnout na zem. Dvě zlaté akvarijní rybky následně dostaly možnost zavolat si s vodotěsným telefonem Moto G.

motorola lenovo tk

Zájem o novinky byl velký

Smartphony Moto byly po prezentaci k dispozici novinářům, kteří si mohli osobně vyzkoušet jejich unikátní vlastnosti. Telefon s nerozbitným displejem pouštěli na zem z různých výšek i různou silou a objevovali tak hranice odolnosti tohoto modelu. Asociace nerozbitné skleničky z kultovního filmu Pelíšky vytanula na mysl nejednomu zúčastněnému, a to nejen díky tomu, že si nerozbitnou skleničku následně všichni odnesli domů jako součást press packu.

motorola lenovo tk (2)

Press pack se nesl ve veselém duchu

Pro lepší představu o průběhu akce se můžete podívat i na video, které tiskovou konferenci dokumentuje.