FleishmanHillard se stal partnerem nového televizního kanálu

2353167_prima-comedy-central_0V novém roce jsme dostali na starost nově také komunikaci komediálního kanálu Prima Comedy Central. Společnost Viacom, která je provozovatelem televizní stanice, si nás vybrala na základě předchozí spolupráce z prosince loňského roku, kdy jsme pomáhali s uvedením Prima Comedy Central na český trh. 

Stanice zahájila své vysílání 14. prosince 2015 a nabízí především komediální a animované seriály pro dospělé publikum. Na diváky čeká exkluzivní obsah globální sítě Comedy Central, kde nechybí řada oblíbených pořadů, jako jsou Griffinovi, Městečko South Park nebo Taková moderní rodinka. Na české obrazovky se dostane také několik televizních premiér, například Americký táta, Svět podle Jima nebo Pan Kritik (Review). Prvním lokálním seriálem je pak satirická loutková komedie Potkali se na sídláku, ve které své hlasy propůjčili hlavním postavám herci Tomáš Měcháček a Tomáš Jeřábek.

Provozovatelem kanálu je společnost Viacom International Media Networks, která provozuje v Evropě stanice jako MTV, Nickelodeon či Paramount.  Viacom odpovídá za obsahové složení, technickou stránku a provoz. FTV Prima propůjčila kanálu jméno a má zodpovědnost za prodej vysílacích časů pro reklamy. Distribuci stanice zajišťuje společnost AXOCOM, výhradní distributor televizních kanálů Viacomu v České republice.