Umíme být #odvážnějiní

HML_4992První prosincový den  jsme spolu s Lenovem představili #Odvaznejiny přístup k novým technologiím a produktům řady YOGA. Abychom novinářům, Lenovo ambasadorům i členům Lenovo teamu ukázali, že Lenovo umí být jiné, pozvali jsme je do pražského muzea voskových figurín Grévin.

To, že koncept tradičních tiskových konferencí již netáhne, víme dávno. Proto jsme připravili pro představení nových produktů YOGA netradiční koncept, který měl Lenovo novinky ukázat v jiném světle. Jak se ukázalo, volba muzea i pestrého programu přilákala početné obecenstvo.

1

Relaxující John Lennon u vstupu nebo usmívající se Louis de Funes ve výtahu napověděli, že se bude jednat o příjemný podvečer. Kromě nich jsme s úsměvem samozřejmě vítali novináře i my a předali jim hned na úvod tak trochu jiný press pack. Klíčovými produkty celé akce byly nové YOGA notebooky a tablety, které navíc všechny oslnily schopností promítat na stěnu. Při představování nových produktů nám i zástupcům Lenova pomáhala šarmantní a vždy okouzlující Marylin Monroe.

2

Velký ohlas sklidily také dvě světelné a taneční show skupiny Pyrrotera, která si připravila vystoupení s použitím log Lenovo i YOGA. Třešničkou na dortu pak bylo oznámení Lenova, že věnují muzeu Grévin tři voskové figuríny členů Lenovo teamu. Toto slavnostní odhalení nikdo nečekal!

Pro figuríny byly zvoleny tři mladé a nadané osobnosti, které s Lenovem spolupracují. Zapálená kuchařka a bloggerka Kamila Rundusová alias Kamu, Dominik Nekolný, mistr světa i České republiky v cyklistické disciplíně BMX, a Aneta Antošová, tanečnice a lektorka tance twerk. Jaké ale bylo překvapení, když Lucie Hajdová, marketingová manažerka Lenova ukončila prezentaci, a voskové figuríny se daly do pohybu.

3

Domluvili jsme se totiž s těmito osobnostmi, aby pro nás scénku „voskové figuríny ožívají“ zahráli. Téma, které bylo filmově ztvárněno již mnohokrát, jsme však zbavili negativních emocí a proměnili v čistě pozitivní zážitek. Oživlé figuríny se pak před návštěvníky hýbaly do rytmu taneční hudby a novináři si s nimi mohli také promluvit.

Celé setkání bylo ukončeno komentovanou prohlídkou zbylých prostor muzea voskových figurín, a tak si mohli novináři a ambasadoři popovídat i s jinými, tentokrát skutečnými voskovými figurínami. Z celé události máme i video, které si můžete prohlédnout zde.

5